Skip til primært indhold

Projektkoordinering & Kvalitativ forskning

OPEN hjælper dit forskningsprojekt på vej

Projektkoordineringen ved OPEN hjælper med en række opgaver, der oftest ligger i starten af et projekt.

Projektkoordinering står for optagelsesmøder med de enkelte projekter, hvor det afklares hvilke af de øvrige faciliteter det pågældende projekt ønsker at gøre brug af.

Der tilbydes gennemgang af f.eks. deltagerinformationer, samtykkeerklæringer og protokoller, samt juridisk rådgivning i forhold til nødvendige tilladelser til de enkelte projekter.

Det er også her, du kan henvende dig med mere generelle spørgsmål om OPEN, f.eks. om de forskellige faciliteter, både før og under et projekt.

OPEN Qualitative stiller det kvalitative værktøj NVivo til rådighed for projekter. I den forbindelse tilbydes introduktion, rådgivning og vejledning i brugen af Nvivo og kvalitativ metode.

Der kan desuden laves aftale om mere dybdegående rådgivning og involvering i kvalitativ analyse.

Hold øje med vores aktuelle kurser og tilmeld dig på Plan2Learn

Introduktion til NVivo
Introduktion via et halvdagskursus til softwaret NVivo med fokus på opbygning og hjælp til at starte analyser af ens egne data.

NVivo Workshop
Workshops der vil give deltagerne en mulighed for at lære at udnytte forskellige elementer af NVivo software med udgangspunkt i arbejdet med egne data og analyser.

Personer involveret i klinisk forskning i Region Syddanmark eller Klinisk Institut, SDU har fortrinsret, dog kan eksterne personer, mod betaling, deltage, hvis der er ledige pladser.
Vi forbeholder os retten til at afmelde eksterne deltagere op til en uge før holdstart, hvis der er interne deltagere på venteliste. 

APPFWU02V